Föräldrarråds möte

Har precis kommit hem från föräldrarråds möte... Var riktigt spännande att få vara med och ta del av alla planer som de har för förskolan i sommar. Utsidan ska totalrenoveras under v.27-31 under sommaren för 1 500 000 kr. Blir riktigt fint. Har fått se ritningen. Fasaden ska målas, det ska bli nya assvalt + plattor. Nya träd, buskar, gungor, rutchkanor, klätterställningar och mycket mer.

Ang. Wilma så funderar vi fortfarande känns inte som att det är ett beslut som måste fattas denna vecka.. Utan vi får se hur vi gör med det.

Ang. huset har vi valt att inte försöka gå vidare med det. Vi har varit och kikat på det. Var ett par saker som inte riktigt föll oss i smaken. Gården var en aning för liten efter att vi diskuterat det hela, Nu är jag inte någon besiktningsman men jag tror att taket skulle behövas bytas ut inom ett par år.. i alla fall inom 10 år och det är ju ingen liten kostnad. Huset saknade en kamin som vi gärna skulle vilja ha. Däremot hade den bastu, nyrenoverat badrum, 5 sovrum, stort garage  öppen planlösning, nyrenoverad tvättstuga och en friggeboda.  Skulle ha varit att flytta in direkt där och sedan renovera efter som.. Rum för rum. Alla tapeter föll oss inte i smaken överallt och golven i sovrummen skulle behövas bytas ut. Orsaken att vi vart så himla intresserad var att det var ett väldigt bra pris för ett stort hus, som dock kräver lite "fixning" för att falla oss i smaken. Sedan var det ju i ett område som vi i framtiden vill bo inom. Budgivning pågår just nu så det lär säkert öka en del i pris. Vi får se vart det landar på. Nåja, det kommer fler hus.. hoppas jag. Och då kanske man hunnit vara en sväng till banken innan.. haha..Tankarna på hus lever vidare och nu ska jag se nytt läge.

Kommentarer
Postat av: julia

du ser att det är bra att kika iaf :-) synd att de går så snabbt sen med budgivning och så.. Vi måste också ta oss till banken utifall nått bra dyker upp..



kram

Postat av: Anna

Ja se där, nu kan kommunen minsann spendera byxorna av sig när det gäller strandens förskola men det gick inte när den var på gamla stället. suckar Tur att man slipper stället nu.

Håller tummarna för att ni hittar nåt annat och förhoppningsvis ett hus inom en lättöverskådlig framtid. :) kramis

2009-03-31 @ 09:05:41
URL: http://novasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback