Stjärnor, linser och äpplen...

Jag har läst en bok i helgen som handlar om att leva med autism. Den var faktiskt bra och den är skriven av en kvinna från Tyskland som fik sin diagnos autism när hon var 25 år....Nu ska jag komma på något kreativt sätt att redovisa denna bok på. Har till onsdag på mig..

Är hemma med sjukt barn i dag.. Nova hostar lite mest när hon är ute och på natten men är i övrigt nästan lite för pigg och har ett ton med överskottsenergi. Har börjat bygga massa puzzel denna vecka...

Wilma är den sjuka i denna familj. Hela sportlovet har hon haft feber och hostat m.m. I går fick hon ont i örat och i dag gick vi till vårdcentralen. Dubbelsidig öroninflamation, värst på högersida där det hade blivit väskefyllda blåsor. I vanliga fall ges inte pencilin till barn över två år, men läkaren tyckte att det var så pass aggressiv öroninflamation så vi fick medicin denna gång Vi har även beslutat att börja med en kur av mirakelmedicinen som vi fick rekommenderat när Wilma var mycket sjuk som liten. Hälskokostmedicin som ska stärka imunförsvaret för nu har flickorna varit sjuka med små mellanrum sen i mitten av januari... Det är inge roligt. Lars skulle kolla om hälsoaffären i stan hade hemma Bio- Strath elixir..För nu vill vi vara friska.

Kommentarer
Postat av: Helena

Det lär inte ha varit så skönt för Wilma. Men pencellin brukar ge med sig på en gång.



Krya på er!

2009-03-10 @ 10:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback