Upp och ner...


Bilden talar väl för sig själv...


Nu var det länge sen sist igen.. har varit utan internet ett par dagar efter som vi bytt internetleverantör. Varför betala för internet när man kan få det gratis.. Känns skönt! Nu har vi i alla fall internet igen. Skönt, man är lite smått beroende när man har skola och sånt. Fick en härlig komplettering förra veckan när jag missade en lektion gjorde den i lördags.. kändes hopplöst först måste jag säga fattade inte mycket. Pratade med Elin och blev lite mer insatt i det hela, sedan hjälpte älsklingen mig och till sist fick jag hjälp med en sista uppgift som jag inte fattade av Morgan.. som sedan skickade in den åt mig eftersom jag inte hade internet.  Hemskt att inte fatta något, men det var dåligt förklarat i instruktionerna man måste nästan ha varit på lektionen för att fatta hur man skulle ha gjort kompletteringen. Men det är gjorde och läraren hade inget att anmärka på. Jag som inte tycker om att be andra om hjälp utan vill klara saker själv... Tack så mycket för hjälpen i alla fall...Tur att man har vänner och familj. På tala om vänner..Har träffat Julia N två gånger sen jag bloggade sist tror jag. Alltid kul att ses fast de blir sällan.. 

Min syster har varit och hälsat på en sväng också. Hennes kille var med om en skoterolycka och blev inlagd på Sunderby sjukhus. Han verkar återhämta sig bra trots att han skadade ryggen. Kunde gått mycket värre.

Jobbar på har haft Digital-tv utbildning denna vecka.. och ska ha säkerhets utbildning på fredag. Idag är jag sjuk! Har i princip ingen röst till och från, ont i halsen, hostar och har haft feber. Inte så lyckat i mitt yrke.. (supporttekniker) När man måste prata hela dagen, men som tur jobbar jag först på onsdag nästa vecka. Då bör halsen ha blivit bättre igen. Flickorna är också lite hostiga. Är glad att de lyckades pricka in denna vecka när Lars är hemma med dem. Han har kompat ut hela veckan för att de ska slippa vara på en temperär avdelning. På måndag är det en ny byggnad man ska gå till på morgonen. Får se om man kommer ihåg det eller om man går till den gamla. Skulle inte förvåna mig ett dygg om vi går fel... Det som är positivt är ju att den nya förskolan är närmare så måste passera den för att komma till den gamla. Så då kanske det ringer någon klocka. Kanske värre när man ska hämta dem efter en lång dag.. haha

Hade en hel del annat som jag tänkt skriva men har tillfällig minneslucka nu tror jag så får återkomma.. ;-)


Mina sötnosar... Ni är mitt allt!
( TACK FÖR KLÄDERNA MORMOR OCH MORFAR!)


Wilma älskar att bli fotograferad... (vissa dagar)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback