Morsdag...

Grattis på morsdag alla mammor där ute.. Hoppas ni haft en trevlig dag!

Själv har dagen varit lite si så där.. Vädret har varit underbart. mellan 23-27 grader... nästan för hett ute vi kunde inte vara ute så länge som vi hade velat.. Flickorna och jag var ute direkt efter frukost och njöt av vädret... gick in igen vid lunch och åt och plockade till lite hemma. Sedan gick vi ut en sväng igen, men flickorna ville gå in ganska snabbt igen. Wilma orkade inte vara ute mera och Nova vill inte vara ute om hon inte gungar.
Orsak: "Jag gillar inte myggor" ... Direkt hon ser en insekt av något slag har hon fått panik och skrikit det, blivit ett klistermärke på mig och gråtit. Det har inte varit lätt att ha att göra med henne i dag. Speciellt inte när man varit tvungen att t.ex. gå till affären och lämna igen filmen vi hyrde i går.. hon skrek hela vägen dit och hela vägen tillbaka.. Har försökt att prata med henne om att de inte är farliga, men inget hon verkar ta in. Igår var hon som vanligt.. inte rädd för småkryp utan då kikade hon på spindlar och myror som kröp omkring... får hoppas att hon glömt bort allt vad små kryp heter tills i morgon...Då är det måndag men det kommer kännas som söndag eftersom flickornas förskola har planeringsdag och är därför stängd. Får se vad man hittar på... Annars har vi tjejer fått väldigt mycket kvalitétid tillsammans. Jag har varit med dem och lekt och hållt på från morgon till kväll hela helgen.. ingen tv eller dator har varit påslagen under dagarna.

Vi har inte firat morsdag alls här hemma i år... Älsklingen ringde och grattade mig på morsdag i dag, det kändes skönt att få prata lite med honom.  Wilmas tålamod börjar ta slut. Hon vill att pappa ska komma hem nu. Vi räknar ner dagarna tillsammans så hon ser att det närmar sig och när vi gör det brukar det bli bättre men hon är fortfarande ledsen med jämna mellanrum när det gäller pappa.. men det håller i sig i någon minut och sedan är det bra igen. Nova märker jag inte så stor skillnad på förutom att hon sitter mer hos mig, kramas och pussas mer än vanligt.. men det är ju bara positivt. ;-)

Känns förresten bättre i dag.. känns inte som att jag brinner.. Det röda har gått ner en aning.. men när man känner på huden är det ganska varmt.. man lär sig aldrig.. De har dock lovat mycket "kallare" väder nu de kommande dagarna så man har varit tvungen att passa på och njuta av detta väder. Kommer förmodligen se ut som ett spöke brevid älsklingen sen när han kommer hem.. han har haft 30 + hela tiden han varit där och det verkar hålla i sig tills han kommer hem. Måste erkänna att jag längtar.. men de har ni nog märkt.. Men snart.. 3 nätter kvar och sedan på onsdag kväll kommer han hem igen.. hoppas han är utvilad för jag känner mig helt slut.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback