Nu har vintern kommit till Luleå

I torsdags och i fredags gjorde jag mina sista dagar på praktiken.. de jag var tvungen att ta igen eftersom jag var borta två dagar under den normala tiden. Det var trevligt som vanligt att vara där. Snön kom på torsdagen och på fredagen och nu ligger den på marken.. får se om den kommit för att stanna nu!

När jag kom hem i fredags möttes jag av en nystädad lägenhet + att älsklingen hade bakat.. Det var inte helt fel det! *glad*

I helgen har vi haft det underbart hela familjen. Wilma och jag tänkte först fara till en kompis till henne men det blev inställt.. så istället gick vi till björkskatan hela familjen där de hade invigning av sitt nya centrum. Wilma fick rida häst och vi träffade massor av folk vi kände var trevligt. På vägen hem träffade vi en annan familj som vi stannade och pratade med och lekte med i säkert 1 timme innan vi sedan begav oss mot ICA för att hyra en film. Blev Monster vs Aliens. Flickorna tyckte om den.. är mysigt att sitta och se film tillsammans hela familjen. Vi var ute ca 3 timmar och det var superskönt..

Flickorna promenerar tillsammans

Wilma ska rida en häst

 

Wilma gör sig redo

 

Wilma rider - hon älskade detta


Flickorna byggde vinterns första snögubbe eller snöhund som de kallade den


Under söndagen har vi varit och sett min lillasyster spela basket mot vråken i tunas gymnastiksal. Det var trevligt. Synd bara att de inte vann ... Flickorna passade på att spela lite basket med morfar i pauserna.. Vi hann även förbi farmor en sväng... och så har vi firat farsdag..

Farsdags kort som jag gjort till min pappa - GRATTIS IGEN


Mina fina flickor

 

Sötnosarna igen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback