Min älskade lilla sötnos...

Hon är så fin min lilla tjej..


Haft en underbar dag med familjen.. vi har varit ute en lång stund i vårvärmen och njutit av solen, gått på familjepromenad och burit undan sparken till sommarförvaring hos svärmor. Vattnet har bokstavligt talat forsat ner från taken och är lite orolig för att Nova ska få för sig att duscha på förskolan i morgon om det är likadant då.. :-) Nu är flickorna friska igen i alla fall. Nova har ju varit hemma i två långa veckor så behöver jag säga att hon längtar till förskolan?

Vi har ätit gott (se inlägget nedan) och umgåtts hela familjen. Flickorna ville spela Guitar hero i dag efter middagen så då tog vi fram trummorna, gitarren och mikrofonen. Det var jätte kul och tjejerna ville knappt sluta. (grannarna kanske är av en annan åsikt dock).

Gårdagskvällen spenderades med skolarbete och även denna kväll går i skolans tecken.. Mycket att göra just nu vet inte hur man ska hinna allt man vill och måste... Och bara för att man har så mycket att göra så går tiden alldeles för fort. Mycket fortare än vanligt, man hinner inte alls med allt man vill.. *djup suck*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback