Röjt upp lite i röran...

Vi har röjt lite här hemma i dag. Tagit bort skidor, pjäxor, skridskor, pulkor, madrass och bob och de varmaste vinterkläderna från hallen. Känns skönt att ha fått undanplockat sånt. Sedan har vi tagit fram galonisar åt Nova, varit och köpt nya åt Wilma och tagit fram andra saker som passar denna årstid bättre. Tvättmaskinen har rullat på och ska ta och slänga ut några saker på tradera i kväll tror jag. Vi var runt i en massa klädaffärer idag och letade galonisar åt Wilma, det är inte det lättaste när det inte finns så gott om galonisar i hennes storlek och de som vi hittade först var röda och mörkblå vilket inte gick hem hos henne. Efter mycket letande hittade vi tillsist ett par ljusrosa på Coop. Var riktigt jobbigt att vara i alla klädaffärer och se alla fina kläder som fanns. Det var mycket man ville ha. Men jag måste försöka att inte köpa så mycket nya kläder nu eftersom jag minskar ganska snabbt i storlekar nu och det har jag inte tänkt sluta med..men lite måste jag nog snart köpa för har inga kläder alls i nästa storlek hur nu det kan gå till för storleken därefter har jag jätte mycket i.. haha..

Sen blir det plugg i kväll vilket jag inte ser fram emot eftersom denna vecka har varit tung. Satt och pluggade i måndags större delen av dagen hemma, i tisdags var jag på skolan med Emma 8-16, onsdagen jobbade och pluggade sedan hela kvällen, torsdag satt jag återigen på biblioteket och pluggade hela dagen och i fredags trots sömnbrist pluggade jag mellan 8.30-14. Men vi är forfarande inte klar med det vi ska göra så i kväll ska jag försöka läsa på mycket jag orkar och sedan skriva lite och nästa vecka blir väl ungefär likadan förutom att man blir ett år äldre.. så snart är man antik..

Flickorna har varit hemma hela veckan och varit sjuka. Förkylda, hostiga och Wilma hade natten mellan torsdag och fredan ont i öronen. Öroninflamation eller lock i örat .. vi inte men ont hade hon och det innebar att det inte blev mycket sömn för någon av oss andra i familjen. Vi har sett ett hus som vi vill ha så håll tummarna för att vi vinner någon miljon i dag för det är väl enda möjligheten vi har att köpa ett hus.

Nu ska jag ta och träna lite innan jag kommer på någon bra bortförklaring till att inte göra de.. ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback