Valborgsmässoafton...

Dagen började som alla dagar med att lämna barnen på skola och förskola följt av studier. Var effektiv med pluggandet i dag och kunde ta en sväng upp på stan. Oj, vad det var folk på bussen alla skulle självklart åka samtidigt som jag.. Väl uppe på stan gick jag till Gina Tricot, brukar aldrig hitta något som jag vill ha  där, men i dag hittade jag en klänning, två koftor, en skjort/tunika, två par fingervantar, och en sjal.. jippi.. sen köpte jag även ett par nya örhängen och en BH till mig själv i andra affärer. Wilma fick även en liten Hello kitty väska och ett hårband... ;-)

Måste bara berätta att jag har lyckats övertala min älskade sambo att läsa twilightböckerna... han började med första boken i måndags och det tog tre dagar för han att läsa ut den.. imponerad för han brukar aldrig läsa böcker annars.. men nu har han till och med börjat på andra boken. ;-) Och det bästa av allt i går kom han hem med Twilight filmen (bluray).. Nice! Gissa om någon blev glad!?!

Sedan kan jag meddela att förmodligen hela Luleå slutat tidigare i dag av någon anledning. Hämtade Wilma på skolan kl 15.00 och hon var det enda barnet som var kvar där! Hur ofta händer det?? Och på Novas förskola var det Nova och två syskon kvar...Fast tjejerna var lika glada för det, för de älskar att få vara länge på skolan och förskolan nu för tiden och de tar vara på varje minut...

Idag har vi precis grillat och ätit potatisgratäng... mums det var gott.. det var länge sen sist nu.. Känner mig så nöjd och belåten. Nu ser barnen på barnprogram och sen ska vi se filmen UP hela familjen för att barnen ska lyckas hålla sig vakna för idag blir det att vara uppe länge eftersom majbrasan här på Porsön först tänds 21.00.. Vi får se hur det går.. ;-)

Annars har jag bara jobbat på med examensarbetet hela veckan. Vi har gjort våra intervjuer, transkriberat dem och sammanställt resultatet, just nu håller vi på med resultatdiskussionen.. Känns som att det börjar närma sig nu tills vi ska vara klara med arbetet.. ojoj.. ena dagen känns det som att vi hunnit jättelång och andra känns det som att vi har hur mycket som helst kvar att göra.. hehe.. stressen svänger med andra ord... Men en sak som jag måste säga är att vi är sjukt effektiva jag och Emma.. Vi är duktiga på att producera text.. vi räknade i går att vi måste ha skrivit ca 100 sidor nu i olika versioner av olika delar, PM, transkriberingstext, intervjufrågor och råmaterial både till bakgrund, teoridel och metoddelen.. (Just nu är själva uppsatsen uppe i ca 40 sidor... gu vad skönt det kommer att bli när man är färdig med den... Längtar till sommaren... och jag längtar till hösten när jag endast ska plugga 100% igen, kommer ha hur mycket tid som helst till annat ju.. :-)

Hoppas alla ni får en trevlig valborgsmässoafton nu trots det trista vädret...Vi håller tummarna här att det inte ska börja regna nå mer eller snöa (!) som det faktiskt gjorde tidigare i dag...



Kommentarer
Postat av: Julia

Jag längtar också till att bara läsa 100 % .. fast jag har ändå sökt en extrakurs utifall jag ändrar mig ;-) Har sökt Reggio Emilia på 15p och halvfart =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback