Min lilla gumman...

 

Min lilla gumma är inte så liten nå mera. Hon är snart 3,5 år gammal. Är ca 110 cm lång och väger ca 16 kg. Hon har börjat prata mer och mer och framför allt mycket tydligare. Hon älskar att bygga puzzel, lego, leka med tågrälsen, leka med dockor, bilar, traktorer och att leka mamma pappa barn. Nu på senaste tiden har hon börjat tycka om att spela lotto och barnyatzy och andra spel. Allt går så fort. Hon tycker om att träna på att åka skridskor. Vara med sin storasyster är något hon gillar, även fast de inte alltid kommer överens. Hon har många kompisar på förskolan. Hon är väldigt vig och tycker om att balansera och gymnastiksera. Hon tycker om att klä ut sig och att dansa. Hon älskar att dansa framför tv:n när hon ser en isprinsessa eller någon som dansar vanligt. Som sin syster verkar hon också bli en teaterapa som vill uppträda framför publik.. exempelvis sjunga och spela gitarr. Hon kan dock var väldigt tjurig och har en stark vilja. Motgångar slutar ofta i tårar.

 

Pyssla och rita är andra saker som hon tycker om. Hon älskar att leka med hästar, petshop djur och ser mycket avundsjukt på Wilmas dockskåp som hon gärna skulle vilja ha i sitt eget rum. Hon ser upp till sin syster och vill ofta göra och vara som henne. Hon pratar ofta om att hon längtar tills hon blir fem år och ska tappa sin första tand och tills hon ska börja skolan som Wilma. Man märker att de tycker om varandra och jag är väldigt glad att de har varandra. Även om det kan vara mycket bråk och tjavs om speciellt leksaker så väger alla positiva saker över.

 

Hon är ingen liten bebis nå mera även om det känns som igår som hon föddes. Man märker verkligen på barnen hur snabbt tiden går.

 

Älskar dig min lilla stora tjej!


Kommentarer
Postat av: Julia

Synd att pajdegen inte är så nyttig annars hade det ju varit bra, eller gör ni någon nyttigare variant? Gjorde förut med keso i men hade inte det hemma nu..

Postat av: Julia

Får testa det nästa gång =) Känns alltid bättre ju nyttigare maten är.

2010-02-12 @ 22:16:53
URL: http://holio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback