Redan februari...

Återigen har jag varit väldigt dålig på att fotografera så ni får nöja er med text...:-)

Jag tänkte ta och sammanfatta januari lite grann, men funderade på om jag ville dela med mig om allt. Men ni som läser detta är inga främlingar för mig direkt så känner att jag kan vara ärlig. Det känns skönt.

På nyårsafton lovade jag mig själv att ta bättre hand om mig själv och sätta mig själv i fokus. Ofta brukar ett nyårslöfte inte hålla speciellt länge, men jag ska ta mig tusan lyckas med detta. Januari har börjat bra. En stor del av att hålla mig till detta löfte är att gå ner i vikt. För jag mådde inte bra av att vara som jag var. Jag unvek att träffa folk jag kände för att jag intalade mig själv om att de inte kunde tycka om någon som jag m.m. Nu under januari har jag försökt att tacka ja till alla saker som jag i vanliga fall skulle tacka nej till och hitta på någon bortförklaring till det hela. Jag har tränat en hel del, sit-ups varje dag, tränat med hantlar, promenader och med crosstrainer. Jag äter enbart nyttig mat och dricker vatten och mjölk. Potionerna har blivit mindre och i och med allt detta har vikten också minskat. Under januari gick jag ner -7,5 kg, men det är mycket kvar och nu gäller det bara att fortsätta på samma väg. Gick även ner 2 kg mellan jul och nyår så nästan 10 kg sen jul.. så det går åt rätt håll. Även älsklingen är inställd på att gå ner i vikt och det hela är mycket lättare när vi gör det tillsammans och stöttar varandra.

I skolan är det mycket att göra just nu. Jag har i alla fall beslutat om ett syfte. Jag ska skriva examensarbetet med en tjej som jag träffade förra veckan på lektionen. Även fast jag knappt känner henne har jag en bra känsla över detta och det känns som att hon ligger på samma nivå som mig. I morgon ska vi sitta på skolan och sriva ihop vårt PM.

Nu ska jag träna lite och sen se lite tv innan sängen.

Kommentarer
Postat av: Susanne

Det låter ju jättebra, att ta hand om sig är ju bland de bästa investeringar man kan göra och ger så mycket, man trivs med sin utsida, piggare, gladare osv osv.. Jag har samma mål men kommer att starta på annat sätt, nu bara njuter jag och väntar på bebis. Sen ses vi på en prommis tycker jag :)

Kram

2010-02-03 @ 20:05:30
Postat av: Anonym

Vad duktiga ni är

2010-02-14 @ 21:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback