Veckan som gått och Morgongymnastik ala Nova...

Ännu en vecka har passerat.. Mån - fre var jag på min första VFU vecka. Trivs jätte bra. Känns som en förskola som man skulle kunna tänka sig att arbeta på framöver. Underbara barn, härliga föräldrar och superbra stämning mellan pedagogerna.. Inspirationen flödar. Varje dag har jag försökt att umgås med barnen innan de lägger sig, se lite tv, men det har blivit att jag pluggat lite varje kväll och sedan försökt att lägga mig i tid. Har även lyckats klämma in lite träning.

Nu har helgen snart passerat. Tycker jag har hunnit med mycket och jag har även kunnat slappna av lite från skolan. Det känns skönt. På lördag morgon var vi till Gammelstads badhus och badade. Det var mysigt. Nova har verkligen börjat tycka om att bada nu.. det känns skönt. Wilma kämpar med att försöka lära sig simma och det verkar inspirera lillasyster till att också försöka.. Sedan har vi umgåtts, städat, tvättat, lekt, jag har passat på att ha lite egentid med Wilma då vi suttit och pysslat lite. Wilma har börjat läsa mer och mer är så roligt att se hur hon utvecklas varje vecka. Var ju nyss hon knäckte koden nu går det bara bättre och bättre för varje dag som går.

I morse när jag steg upp hade Nova sin morgongymnastik var bara tvungen att fotografera det hela. Hon är så himla vig och mjuk i kroppen ... ja se själva.

MORGONGYMNASTIK

Nova tar tag i fötterna


Smakar sedan på dem


Fötterna på pannan


Huvudet mot benen


Och till sist lite triseps träning

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback