Tillbaka till vardagen

Nu är julledigheten slut, granen utdansad och julen bortstädad. Bara Ljusslingan har fått stanna kvar ute för att lysa upp i mörkret. Nu har skolan börjat för Wilma, förskolan för Nova, jag har börjat plugga igen (tenta på onsdag). Så efter att inte ha behövt använda mig av almanackan på nästan en månad åker den fram igen och dagarna blir snabbt uppbokade.

Lars var på intervju i dag vi får se vad som händer på den fronten.

Året har annars börjat ganska bra nyttigt i alla fall. Vi har ätit bra, motionerat och njutit av att vara lediga tillsammans. Lägenheten är ren och städig.

Nästa vecka börjar skolan igen på allvar. Har den jobbigaste terminen framför mig nu med mitt Examens arbete och 5 eller 6 veckors praktik + min distanskurs. Har i alla fall börjat att beta av lite uppgifter till Specialpedagogiken.. Det känns skönt att ha kommit igång med det. Längtar redan till sommaren.. ;-)

I går satt vi och drömde oss bort igen... Vi vill åka utomlands.. hade planer på att åka i augusti men vi får se vad ekonomin säger. Är inte så jätte lätt att spara när en går arbetslös och den andra studerar. Men hänger nog mest på hur sommaren blir. Har båda jobb då har vi nog råd... har ingen jobb ryker alla sparpengarna till hyra och andra tråkiga saker.

Nu ska barnen strax hämtas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback