Nu är ringarna beställda

Var upp på stan i dag efter att ha pluggat halva dagen och tränat andra halvan. Lämnade barnen hos farmor och cyklade upp till stan för att möta upp älsklingen efter hans jobb. Var först på guldfynd och försökte hitta någon ring som matchade de förlovningsringar som vi spanat på sen tidigare. Men det var svårt. Tyckte hon var otroligt otroligt stressad och de hade inga ringar inne som man frågade efter så besvikna gick vi därifrån inställda på att behöva släppa tanken på dessa ringar och försöka hitta några förlovningsringar som var enklare att matcha.

Vi gick sedan på Fritz olsson, där var det skillnad på service vill jag säga. Vi satt och prövade ringar i ca en timme och hon som hjälpte oss var helt underbar. Hjälpte till att försöka hitta ringar som passade till förlovningsringarna. Kom med egna åsikter och det var jättebra. Till slut satt vi där med två olika vigselringar som jag tyckte mycket om och som passade väldigt bra ihop med förlovningsringarna. Hade beslutsångest, men till sist blev det denna vigselring...

och dessa förlovningsringar som jag visat ett par gånger tidigare.

När vi handlade ringarna fick vi också en presentförpackning med två superfina champangejglas från Spiegelau. Det blev dock ett par tusen dyrare än planerat, men om 1-2 veckor har vi tre nya fina ringar.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Vilka fina ringar och jättefina chapangeglas!

2011-04-26 @ 21:11:04
Postat av: Julia

vi fick också sånna glas när vi köpte våra. dessvärre var ena trasigt vid hjärtat .. fina ringa förresten.. blev lite sugen att själv fara och spana ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback