Sommarjobb

Idag jobbade jag sista dagen på sommaröppet här på Porsön. Det har varit en trevlig tid och underbara barn. Har än en gång fått bekräftat vilket underbart jobb man valt att utbilda sig inom. Har haft 4 roliga veckor och jag har lärt känna andra härliga vikarier och tillsammans har vi gjort många roliga saker.

Har haft barnen på samma förskola. Wilma på fritidsavdelningen och Nova på min avdelning. Jag tänkte först på hur ska detta gå? Jag menar.. tidigare har hon gjort i princip allt tvärt emot vad jag sagt åt henne. Men jag tror vi kommit varandra mycket närmare dessa veckor. Det har varit underbart att få vara med henne och hon har lyssnat.. de flesta gångerna i alla fall.. min underbara tjej. :-) Känns lite trist att det var sista dagen i dag. På måndag blir det att springvikariera igen... från dag till dag. Håller tummarna för ett långvik till hösten, det har verkligen varit skönt med ett schema. Att jag har vetat hur jag ska jobba dagen efter. Längtar tills jag får ett fast jobb.

Jo förresten. Jag har numera även fått ett examensbevis... ;-) Så från och med nästa löneutbetalning får jag rätt lön... :-) *nice*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback