Helgen som varit...

I lördags firade Wilma sitt kalas med sina bästa kompisar. Det var ett gäng tjejer från klassen och från gården som var bjudna. De senaste åren har det varit både killar och tjejer som varit bjudna men i år blev det enbart ett tjejkalas. Oj vilken skillnad det var. Vi brukar städa innan och sen brukar vi få städa hela kvällen efter ett kalas. Men det blev inte stökigt alls. Ljudnivån var VÄLDIGT låg. Det var ett lugnt kalas. Wilma var väldigt nöjd och tyckte att hon fick fina presenter.

På kvällen sov sedan Wilma och Nova tillsammans i Wilmas rum vilket visade sig inte alls gått så bra då Wilma haft svårt att sova större delen av natten. Detta berättade hon dock först på morgonen.

Wilma fick vara en sväng hos farmor i dag när vi andra åkte och handlade presenter till henne... (sista minuten ja jag vet... men vi har ju haft så mycket annat att handla och tänka på på sista tiden... :-) )

Efter lunch åkte vi ut mot F21 för att delta under Flygets dag och se på Rix FM festivalen. Fick parkera ca 1 mil från festplatsen som tur var gick det gratisbussar från parkeringen till platsen så det var ju ändå väldigt smidigt. Tjejerna hade längtat efter att få se Eric Saade. Men det blev inte riktigt som de tänkt sig. De fick se lite flyg uppvisning, sitta i olika millitärfordon, helikopter, se fallskärmshopp (Danny och några fler hoppade) och sedan även början av konserten. Men efter att konserten varit i ca 1 timme ledsnade de. Eric Saade skulle uppträda sist! :/ Är ju inte det lättaste för dem att se när de är så korta så de var besvikna att de inte fick träffa honom. Nova gnällde om att hon ville hem det var sååå tråkigt och Wilma höll på att somna stående. Ca 40000 besökare var det där under dagen så man kan lugnt säga att det var MYCKET folk där. Vi gick sedan till bussen igen och för att åka till parkeringen och sedan hem. Wilma somnade i bilen och sov hela vägen hem. Hemma så grillade vi kyckling... Blev supergott och vi möblerade om i tjejernas rum som jag lovat dem att fixa i helgen. Tog ett par timmar men det blev klart och det var två nöjda tjejer som somnade i sina sängar i natt.

I morgon fyller min lilla prinsessa 7 år!!!

(Bilder till detta inlägg kommer i morgon... hittar inte igen kabeln till kamera... )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback